2019.05.22
сряда
09:01
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Полицаи иззеха 400 кг контрабанден тютюн

Полицаи иззеха 400 кг контрабанден тютюн

В ранните сутрешни часове на 10 юни, в хода на съвместна полицейска операция, служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- София и колегите им от РУ-Пирдоп спрели на главен път 1-6 в района на с. Челопеч лек автомобил „Ситроен“.

При извършената проверка на задната седалка и в багажника на колата били установени 400 кг. ситно нарязан тютюн, разпределен в 25 полиетиленови чувала. В колата бил открит и газов пистолет с отстранена предпазна муфа и патрон в цевта. При проведените допълнителни оперативно-издирвателни действия отново на главен път 1-6 е спрян втори лек автомобил с водач, съпричастен към престъпното деяние. Двамата пътуващи в първия автомобил и водачът на втория са задържани за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234, ал.1 от НК.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-12 16:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"