2019.04.20
събота
16:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Поетесата Бета Наур гостува в Копривщица

Поетесата Бета Наур гостува в Копривщица

Елизабета Джамбазова с поетичния псевдоним Бета Наур гостува на копривщенската общественост по покана на читалище  „Хаджи Ненчо Палавеев“. Авторката живее от 21 години в Белгия. Член е на Международния клуб на писателите в Брюксел. Родена в България, където завършва педагогика в СУ и известно време преподава български език и литература.  Пише поезия и проза за деца и възрастни. Автор е на няколко стихосбирки, както и на романа „Когато кръвта заговори“. Нейни творби са издадени във Франция, Белгия, Канада и България.

При визитата си в Копривщица писателката Елисавета Джамбазова представи свои стихосбирки и романа си «Когато кръвта заговори». Присъстващите читалищни представители, общественици и граждани с интерес изслушаха нейни произведения. Беше организирана томбола и двама от присъстващите спечелиха екземпляри от нейна стихосбирка и от романа. Желаещите имаха възможност и да закупят екземпляри от нейното творчество. Домакините от читалището връчиха грамота и цветя на своята гостенка.

Желаещите любители на поезията и прозата имаха възмзожността да се сдобият с автограф на писателката.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2016-10-18 16:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"