2019.04.19
петък
04:28
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пирдоп ще участва в „Да изчистим България заедно“

Пирдоп ще участва в „Да изчистим България заедно“

Община Пирдоп отново ще вземе участие в националната кампания "Да изчистим България заедно", съобщава официалният сайт на общината. В кампанията ще се почистват териториите на гр. Пирдоп  и с. Душанци.

Кампанията ще стартира от 08:30 ч. на 15 септември 2018 г. (събота). Предложенията за почистване са много и в Пирдоп включват района около МБАЛ-Пирдоп, района около жп гара Пирдоп, местността около "Попово кладенче", всички околоблокови пространства. Предложенията за почистване в с. Душанци са дворът на училището, районът около чешмата под училището, районът около футболното игрище, районът около чешмата в местността "Граматник".

От община Пирдоп се обръщат с молба към всички жители на общината, фирми и организации да се включат активно в инициативата "Да изчистим България заедно", като почистят тротоарни и улични платна, междублокови пространства, паркове,  квартални градинки и други зони за обществено ползване. Отправен е и призив към директорите на училищата и детски градини на територията на община Пирдоп да организират учителите, персонала и учениците за почистването на училищните дворове и градинки.

Вероятно и други общини от Средногорието ще се включат в инициативата „Да изчистим България заедно“.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-09-14 19:13
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"