2019.08.22
четвъртък
21:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ПГМЕ беше домакин на състезание

ПГМЕ беше домакин на състезание

За поредна година в ПГМЕ – гр. Пирдоп се проведе национално състезание, чиято цел бе да се представят иновативни стратегии за развитие на бизнес, свързан с региона и обвързан с конкретни насоки в областта на икономическата култура на стартиращия предприемач. Единадесет екипа, съставени от ученици от училището-домакин, от ПГТХТ – Пирдоп, СУ „Свети Паисий Хилендарски” – Златица и СУ „Христо Ботев” – Горна Малина, работиха по проекти за развитие на бизнес от различно естество и с различни целеви групи. Екипите представиха своите проекти и защитиха идеите си.

Жури излъчи победители в няколко категории. Третото място грабна 6 екип, второ място беше определено за 4 екип, а първото беше извоювано от  11 екип. Бяха присъдени още няколко награди. Награда за най-оригинална идея беше връчена на 10 екип, наградата за най-приложима идея беше присъдена на 5 екип, отличие за най-добра аргументация получи 9 екип, а най-добрата презентация беше на 7 екип, екип 2 спечели журито с идеята си за модерно строителство, специалната награда получи и  8 екип.

На финала всеки от участниците получи своя сертификат. Доц. д-р Искра Пантелеева изказа специална благодарност на училището домакин и сърдечно поздрави Снежана Найденова.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-15 16:26
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"