Отворен е прием по дуално образование

 

От 8-ми до 10-ти юли е записването на ученици след седми клас в ПГ „Златица“ по дуална форма на обучение. Младежите, избрали да се обучават по тази система, придобиват ценен практически опит в големите компании в района и възможност за професионална реализация там.  Директорът на професионалното училище Величка Баланова разясни сроковете за кандидатстване, специалностите и преимуществото на дуалното образование.

/интервю Баланова/

През този период в професионалното училище има и дни на отворени врати, които ще продължат и утре. Желаещите ученици, както и техните родители, могат да се запознаят на място с материалната база, условията и специалностите, които предлага училището, и да вземат информирано решение за своето бъдеще.

 

Публикувана на: 2024-07-09
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"