Откриха възстановения клуб на инвалида в Пирдоп

2019-04-15 16:30
 

С кратка церемония в Пирдоп беше открит възстановения клуб на инвалидите в града. На събитието присъстваха кметът на общината Ангел Геров, заместник кметът Вера Бойчева, председателят на общинския съвет Мария Шентова, председателят на инвалидите в града Надка Неофитова, представителят на „Аурубис България” Драга Сапунджиева, директорът на „Социално подпомагане” – Пирдоп Ани Нейкова, членове на клуба, гости от клуба на инвалида в Златица, от пенсионерския клуб в Пирдоп и много други.

Председателят на домакините Надка Неофитова приветства присъстващите и изказа своето задоволство от успешното възстановяване на клуба им. Тя благодари на общинското ръководство за спазеното обещание и за бързата работа. Кметът поздрави всички членове на клуба и символично връчи ключа от помещението. Геров поднесе подаръци и пожелания за здраве. Гостите от клуба на инвалида в Златица също поднесоха поздравления и подаръци.

Церемонията се пренесе в помещението, където Неофитова отново благодари на хората, съдействали за възстановяването на клуба и поднесе символични подаръци на кмета, заместник кмета, председателя на съвета, на представителя на „Аурубис България”, на директора на „Социално подпомагане”, на бившия председател на пенсионерската организация и на много други. Поздравления и благопожелания инвалидите получиха от пенсионерската организация в лицето на нейния председател Мария Митовска, от присъстващите гости и приятели на домакините. Кметът Геров съобщи, че всяка последна сряда от месеца ще бъдат организирани срещи, на които общинската управа, ръководството на социалната служба и инвалидите ще дискутират възникнали проблеми и начините за разрешаването им.

С размяната на подаръци и поздравителни адреси завърши официалната част от събитието. Празникът продължи с почерпка и неформални разговори.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Научно-популярен филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"