2019.07.19
петък
12:01
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Откриха къщичка за книги в Пирдоп

Откриха къщичка за книги в Пирдоп

Днес в градинката под началното училище в Пирдоп беше открита къщичка за книги. Инициативата е на дамите от Инер Уил Клуб Пирдоп. Любов Станулова представи на кратко идеята и целта на  къщичката. Кметът на Пирдоп Ангел Геров поздрави дамите за прекрасната инициатива и дари няколко книги, които са издадени от общината през последния мандат. Дарител на първите книги е Антоанета Кафеджиева и семейството й. На събитието присъстваха и представители на Ротари клуб Пирдоп, граждани и медии. За всички присъстващи организаторите бяха подготвили подарък – разделител за книги. Няколко деца веднага проявиха интерес към новата придобивка на града и разгледаха книгите поместени в къщичката.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-18 14:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"