2019.04.20
събота
16:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Отбелязаха 129 години на читалището в Златица

Отбелязаха 129 години на читалището в Златица

По повод 129 години от основаването на читалище „Христо Смирненски” в Златица, на 11-и май се състоя премиерата на пиесата „Дядовата Славчова унука”. Постановката е на самодеен театрален състав „Мара Пенкова” към културната институция.

След представлението председателят Нели Михайлова изнесе кратко слово по повод годишнината на читалището и прочете поздравителен адрес от изпълнителния директор на „Елаците-Мед”. Тя представи артистите и останалите лица, участвали в постановката, като им благодари сърдечно за положените усилия.

В постановката взеха участие и Женски народен хор „Златолира” и танцова формация „Изгрев” към читалището.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-16 17:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"