ОДМВР-София апелира да пазим децата на пътя

2020-09-16 16:15
 

От началото на месеца е в ход традиционната акция на полицията „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“. По този повод седмицата от 16 до 22 септември е определена за „Седмица за превенция на детската пътна безопасност“. Това съобщиха от ОДМВР-София.

Днешният - 16 септември, е обявен за „Ден на превенцията“ и се проведе под надслов „Остани жив! Пази живота!“ в контекста на Дните на безопасността на пътя. В тази връзка служители на „Пътна полиция“, съвместно с представители на общините и кметствата, в районите на всички учебни заведения, бяха извършени проверки касаещи безопасността. Полицейското присъствие беше с превантивен ефект.

В следващите дни са предвидени и различни инициативи. Дирекцията отправя препоръки за безопасност към децата, родителите и водачите и апелира към повишено внимание на пътя.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"