2019.07.19
петък
12:03
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Златица проведе заседание

ОбС-Златица проведе заседание

Общински съвет Златица проведе редовно заседание. Предварителният дневен ред беше допълнен с още една точка.

Сесията започна с питания, изказвания и мнения. Такива имаше много малко. Повече дебати предизвика точката за участието на общината в процедура по публична продан. Става въпрос за помещението, в което кооперацията беше поместила денонощния магазин в града. Частен съдебен изпълнител е обявил имота за публична продан. След дълги спорове, в които съветници и граждани изразиха различни мнения, не беше прието участието на общината в търга.

Съветниците взеха положително решение да бъдат пренасочени 7000 лева за консумативи на медицинския център, да бъдат освободени от такса битови отпадъци за тази година лечебни заведения – еднолични търговски дружества с общинско участие в капитала, да бъдат предоставени под наем няколко имота. На сесията беше отправено предложението заместник кметът Цветан Хаинов да представлява общината в Общото събрание на акционерите на МБАЛ – Пирдоп.

ОбС-Златица взе и други решения.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-19 16:15
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"