ОбС-Челопеч проведе заседание

2018-07-26 15:29
 

На 25 юли общинските съветници на Челопеч проведоха редовно заседание. Беше направена промяна в предварителния дневен ред. Точката за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги беше отложена, а друга точка беше добавена.

Съветниците взеха положителни решения за определянето на ПУП, за закупуването на недвижим имот за целите на инвестиционно намерение в района на спортния център, където се предвижда изграждане на паркинг. Общинският съвет реши още общината да сключи договор със специалист хирург за обслужване на жителите на Челопеч. Така д-р Стоян Сотиров ще получава 600 лева на месец в продължение на 3 месеца, за да осъществява безплатни прегледи на челопечани в областта на хирургията, като в последствие договорът може да се преподпише за по-дълъг срок.

Съветниците дадоха съгласие рудникът да извършва сондажни работи в няколко имота край селото . ОбС-Челопеч обсъди и други въпроси. Пълен запис от заседанието може да гледате в събота – 28 юли от 17:00 часа по „Средногорие Медия”, и в неделя от 19:00 часа или на интернет платформата на медията.

 

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"