2019.08.22
четвъртък
21:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

ОбС-Челопеч проведе редовно заседание

На 31 юли общинските съветници на Челопеч проведоха редовно заседание. Предварителният дневен ред беше допълнен с още няколко точки.

Съветниците дадоха съгласие общината да придобие земеделски земи в няколко местности и около язовир „Качулка” за обособяването на парково пространство там. ОбС-Челопеч се съгласи още да приеме дарение от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” на 43 парцела земя с обща площ над 120 декара. Съветниците дадоха съгласие общината да закупи и апартамент от частен продавач на цената на направената оценка.

Съветниците обсъдиха и други въпроси. Пълен запис от заседанието може да гледате в събота – 3 август от 17:00 часа и в неделя – 4 август от 18:00 часа по „Средногорие Медия” или на интернет платформата на медията.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-08-01 15:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"