2019.05.22
сряда
08:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител свиква кметовете на среща

Областният управител свиква кметовете на среща

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров свиква другата седмица среща с кметовете на населените места в областта за оценка и анализ на разпределението на броя на полицаите на глава от населението.

В тази връзка Областният управител Тодоров, министърът на вътрешните работи Валентин Радев, главният комисар Младен Маринов, директорът на ГД „Национална полиция“ Христо Терзийски и директорът на ОД на МВР-Софийска област Георги Григоров вече проведоха среща с кметовете на населените места в община Ботевград в търсене на решение как да се подобри работата на районното управление в борбата с престъпността.

Кметовете очертаха като основен проблем намаления числен състав на полицаите в населените места. Те поискаха по места да има постоянно действащи полицаи. Отбелязана беше и нуждата от повече охранителни камери в населените места.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-13 17:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"