2019.07.22
понеделник
01:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител ще участва в среща на високо равнище

Областният управител ще участва в среща на високо равнище

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е поканен да участва в (RE)NEW Europe - Осма среща на високо равнище на градовете и регионите в ЕС, която ще се проведе в средата на месец март в Букурещ. Поканата е от името на Европейския комитет на регионите и Асамблеята на местните и регионални политици на изборна длъжност от ЕС.

Форумът ще обедини над 500 представители на местни и регионални власти от целия ЕС. На него ще бъдат обсъдени предложенията на градовете и регионите за бъдещето на ЕС.

Участниците в срещата ще приемат съвместна декларация, която ще бъде изпратена до членовете на Европейския съвет.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-11 16:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"