2019.08.22
четвъртък
21:57
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областната управа получи два сертификата

Областната управа получи два сертификата

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи официално сертификат ISO 37001 - „Системи за управление за борба с подкупването“, с който администрацията на Софийска област стана първата в частния и публичен сектор у нас, и първата в Европа администрация, която въвежда системата. С въвеждането на сертификат „Антикорупция“ областна администрация въвежда политика и стратегия за борба с корупцията. 

Вторият сертификат, който бе връчен на областния управител е ISO 9001:2015 – „Система за управление в областта на предоставяне на административни услуги“.

На връчването присъстваха Кармен Щруг – заместник-председател на германо-българската индустриална търговска камара, д-р Мариана Чолакова – почетен консул на Германия в гр. Пловдив и представители на сертифициращата фирма.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-12 17:00
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"