2019.07.19
петък
11:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Нови успехи на ученици от СУ «Саво Савов»

Нови успехи на ученици от СУ «Саво Савов»

На 15 юни се проведе състезанието „Евроскола“ за областите Пернишка, Софийска и София – град, организирано от  Бюрото на Европейския парламент в България. В него, наред с водещи столични училища и училища от Пернишка и Софийска област, взе участие СУ „Саво Савов“-Пирдоп.

Цветина Рашева, Йоана Ганчовска, Цветелина Кръстева, Габриела Гостева, Стефан Стефанов и учителите, работили за тяхната подготовка, Миглена Джежова и Даниела Ганчовска, се представиха блестящо в надпреварата и извоюваха правото да посетят седалището на Европарламента в гр. Страсбург, Франция по програмата „Евроскола“ в края на тази година.

В същия ден в зала 6 на НДК се проведе финалният турнир на отборите по легороботика организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и подкрепян от SAP Labs България.

В състезание с 30 отбора екипът на СУ „Саво Савов“ в състав Станимир Кочев, Радостин Лумбев, Димитър Филипов, Мадлен Петрова, Валя Желязкова – пом. ментор и ментори учителите Донка Чардакова и Ивелина Ангелова завоюва трето място в класирането.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-18 14:56
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"