2019.08.22
четвъртък
22:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ненко Андреев стана абсолютен шампион за България

Ненко Андреев стана абсолютен шампион за България

Ненко Андреев от Пирдоп стана абсолютен шампион на България по мъжка физика. Това стана след поредица от състезания по културизъм и фитнес на национално ниво, в които нашето момче грабна златните медали в своята категория, а след това заслужи и титлата абсолютен шампион.

За „Средногорие Медия” Ненко сподели своето задоволство от победите. За да стигне до шампионския приз той премина през три състезания.

В първия турнир - "Скаптопара", проведен в Благоевград  на 22 септември, Ненко взе участие в категория „Мъжка физика”. Като най-млад сред 12 участника, той завоюва златото. Седмица по-късно, на ежегодния турнир „Мечката” в Бургас, Андреев участва в същата категория наред с 9 други момчета и пак стана пръв, побеждавайки миналогодишния шампион. Третото състезание за Ненко беше  държавното първенство в Пловдив - квалификация за световното. Там категориите бяха 6 като общо участниците бяха над 40, а в неговата категория - до 173 см, бяха 6 състезатели. На това състезание Андреев беше в най-добрата си форма и без проблем спечели в своята категория. На базата на това състезание беше определена и абсолютната титла, за която спориха шампионите от всички категории. Ненко отново беше най-младият състезател, спорещ за титлата, но това не му попречи да я завоюва. Така от три състезания Ненко Андреев спечели четири купи.

Сега той се подготвя за международно състезание от световната категория "Ifbb" в Македония, Скопие на 14 октомври, след което през ноември ще се бори на световните първенства за мъже и за младежи.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-10-10 16:01
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"