2019.09.17
вторник
02:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Младежи от Чавдар ограбили възрастна жена

Младежи от Чавдар ограбили възрастна жена

Вчера – 10 юли, около 10.45 часа сутринта, 94-годишна жена от с. Чавдар потърсила помощ от полицията. Тя разказала, че на улицата пред дома й двама непознати са отнели от джоба й мобилния й телефон, докато единият от тях държал здраво ръцете й. Незабавно след получаването на сигнала полицейските служители предприели оперативно-издирвателни действия, в хода на които минути по-късно разкрили и задържали авторите на престъплението -  двама криминално проявени младежи от същото село, на 18 и 20 години. Те направили пълни самопризнания и върнали отнетия апарат.

По случая е образувано досъдебно производство. Пълното му документиране продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Пирдоп.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-11 15:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"