2018.11.14
сряда
07:42
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Малчугани от Златица с тържество за Никулден

Малчугани от Златица с тържество за Никулден

Децата и техните преподаватели от ДГ „Вяра, Надежда, Любов” – гр. Златица зарадваха родители и гости с тържество по повод наближаващия празник Никулден.

Присъстваха множество родители, близки и приятели на малчуганите.

Децата от втора група „Мечо Пух”, под ръководството на своите преподаватели Нели Божинова и Стела Мишева, изнесоха спектакъл, посветен на празника. Момиченцата от групата бяха рибки. Грациозният им танц умили публиката и предизвика бурни аплодисменти. Момченцата бяха моряци с Рачо капитан. Те пяха, танцуваха и рецитираха за радост на родителите си. Малкият художник нарисува морска картина, а бурното море притихна от песните и танците на морските си повелители. Спектакълът завърши с обща песен и българско хоро.

В края на тържеството директорът Красимира Монова поздрави малчуганите и техните преподаватели за милото тържество и пожела здраве и весели празници.

От името на своите учителки всяко дете получи книжка с приказката „Рибаря и златната рибка”, а от името на родителите децата получиха подарък – пъзел. В знак на благодарност и уважение учителките и възпитателките също получиха подаръци и цветя.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-05 16:09
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"