2019.09.17
вторник
02:07
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Мадлен Алгафари гостува в Пирдоп

Мадлен Алгафари гостува в Пирдоп

На 11 септември в зала „Лектория” към читалище „Напредък” в Пирдоп се проведе среща-разговор с психотерапевта и писател Мадлен Алгафари на тема „Общество без насилие”. Мероприятието беше организирано по инициатива на структурата на ЖГЕРБ – Пирдоп.

Психотерапевтът и писател Мадлен Алгафари беше представена на публиката от Захаринка Бодурова и Росица Чернева. Пред аудиторията Алгафари разказа за своята практика и представи част от своите книги. Проведена беше дискусия за насилието в нашето общество. Засегнати бяха и темите за възпитанието на децата, за агресията и нейното противодействие, за отношенията между родители и деца.

Официални гости на събитието бяха Ирена Соколова – председател на ЖГЕРБ и областен управител на област Перник, и Росица Иванова – областен координатор на ЖГЕРБ – София област и началник на Регионално управление на образованието София регион.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-12 15:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"