2019.09.17
вторник
02:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Лекция за Съединението изслушаха в Пирдоп

Лекция за Съединението изслушаха в Пирдоп

По инициатива на Станислав Готев деца и младежи от Пирдоп се запознаха с исторически факти около Съединението на България. Събитието се състоя в празничния ден на 6 септември в ресторант „Паскал”. Гост на събитието беше отец Недко Бръмбаров.

Готев приветства присъстващите и отбеляза важността на акта на Съединението за запазване на българщината. По повода няколко думи сподели и отец Недко.

Присъстващите деца и младежи изслушаха аудио лекция за делото на Бенковски и приноса му за важните за България събития от преди повече от 130 години.

След лекцията всички се отправиха в центъра на града, за да издигнат българския флаг под звуците на националния химн. Малкият Марти рецитира откъс от стихотворението „Опълченците на Шипка”.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-09-09 16:25
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"