2019.07.22
понеделник
01:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Кукерите от Буново с второ място на фестивал

Кукерите от Буново с второ място на фестивал

Кукерски клуб „Хурса” от село Буново спечели призовото второ място на III-ти Национален фестивал на маскарадните игри "На гости у Шопско", проведен на 9 февруари в Елин Пелин. Това съобщава официалният сайт на община Елин Пелин. Във фестивала взеха участие над 800 кукери, които гониха лошотията от душите на хората. Хлопките, тъпаните и музиката дълго огласяха площад „Независимост“. Многобройна публика се наслади на впечатляващото и пъстро зрелище сътворено от  16 маскарадни групи от цялата страна. Със ефектни игри и маски буновските кукери се включиха в гоненето на злото. Те бяха удостоени с втора награда за цялостното си представяне на кукерският празник.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-11 16:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"