2019.07.22
понеделник
01:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Копривщенци почетоха Свети Дух

Копривщенци почетоха Свети Дух

Първият ден след големия църковен празник Петдесетница, християнската църква отбелязва Св. Дух. В Копривщица на този ден  на вр. Св. Дух се събират жители на града за да отбележат празника. И тази година бяха приготвени два курбана. Единият дарение от Иван Консула, а другият с дарено агне от Моско Мрънков. Копривщенци запалиха свещички и се помолиха за здраве и благословение на жителите на града. Пенка Богданова прекади курбаните, които бяха раздадени за здраве. Жителите на града, почели Светия Дух, бяха благословени и с напоителен и благодатен дъжд след няколкодневното засушаване.  

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-18 14:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"