2018.11.14
сряда
07:41
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Клубът на инвалида в Златица отбеляза 3 декември

Клубът на инвалида в Златица отбеляза 3 декември

На 3 декември организацията за хората с увреждания в Златица отбеляза Международния ден на хората с увреждания. Събитието беше уважено от кмета на Община Златица Магдалена Иванова, представители на Клуба на пенсионера, представители на Общинската организация на БСП и медии.

Председателят на клуб „Здравец“ Петрана Цакова приветства присъстващите и припомни, че тази дата се чества от 1992 година, когато Генералната асамблея на ООН е определила датата за Международен ден на хората с увреждания.

Приветствия към присъстващите отправиха още кметът Магдалена Иванова, която поднесе и подарък, и представителят от пенсионерския клуб „Златина“ Ненко Кърпаров. Беше прочетен и поздравителен адрес от Общинската организация на БСП в града.

Празникът продължи с музика и добро настроение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-04 16:03
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"