2019.08.22
четвъртък
21:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Клъстер «Средногорие» стартира програма за предприемачество в Етрополе

Клъстер «Средногорие» стартира програма за предприемачество в Етрополе

На 3 октомври в комплекс “Етрополия” в Етрополе се проведе официалното откриване на програма “Бизнес постижения за социално предприемачество” /BASE/, организирано от Индустриален клъстер „Средногорие” в партньорство с Фондация “Америка за България” и Посолството на САЩ в България. В рамките на програмата общо 27 участници ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите бизнеси.

Присъстваха Николай Минков - изпълнителен директор на Клъстера, Нанси Шилър - CEO и президент на Фондация “Америка за България”, Стефан Борисов - заместник кмет на община Етрополе, Теодор Седларски - декан на Стопански факултет на Софийски университет, Венета Гергова - директор на дирекция към “Елаците-Мед” и Мохамед Гералдез - предприемач и инвеститор. Официалните лица приветстваха участниците и им пожелаха вдъхновение и успех. Присъстващите Мария Радунчева, Магдалена Рачева и Павлина Георгиева - победители от първата серия от обучения по програмата, проведена в с. Мирково, и Мария Цачева - собственик на пекарна в Чавдар, споделиха преките ползи от обучението за техните собствени бизнеси.

След официалното откриване курсът започна. Обучението ще продължи 12 седмици и ще приключи на 14 декември с финално представяне на бизнес плановете на участниците.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-10-08 16:20
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"