2019.07.22
понеделник
01:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Клъстер „Средногорие“ има нов председател

Клъстер „Средногорие“ има нов председател

Индустриален клъстер „Средногорие“ има нов председател. Промяната е извършена на 9 май, когато за председател на УС на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ е избран д-р Иван Вутов. Той е сменил на този пост Тим Курт.

Припомняме, че клъстерът е създаден през 2005 година, а водещите компании в него са „Геотехмин“ ООД, „Елаците – Мед“ АД, „Асарел – Медет“ АД, „Аурубис България“ АД и „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД.

На заседанието проф. дтн инж. Цоло Вутов определи Индустриален клъстер „Средногорие“  като „най-успешния у нас през последните години“. По думите му е важно да използваме натрупаните знания, умения и професионализъм за по-високата ресурсна ефективност на предприятията и кръговата икономика.

В новия УС на клъстера влизат ръководителите на водещите предприятия, кметовете на общините Панагюрище и Мирково и представител на МГУ. Инж. Николай Минков остава изпълнителен директор на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-05-16 15:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"