2019.07.22
понеделник
01:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Китайска делегация посети "Елаците-Мед"

Китайска делегация посети "Елаците-Мед"

Делегация от китайската провинция Джянси, водена от вицегубернатора У Джунциун, включваща и водещите мениджъри на китайски компании и водеща миннодобивна компания (JiangxiCopper Group Co), е на посещение в Софийска област. Делегацията посети водещо предприятие в минната индустрия „Елаците-Мед“ - част от групата „Геотехмин“. В административната сграда на Обогатителен комплекс на „Елаците-Мед” в Мирково гостите се срещнаха с д-р Иван Вутов – изпълнителен директор на „Геотрейдинг“ АД и  член на Надзорния съвет на „Елаците-Мед“ АД, инж. Драгомир Драганов – изпълнителен директор на „Елаците-Мед“ АД и представители на компанията. Пред бизнесмените беше направена презентация на дружеството. Обсъдена беше възможността за сътрудничество между двете минни компании. От китайската миннодобивна компания поканиха представители на „Елаците-Мед“ АД да посетят предприятието за обмяна на опит, трансфер на умения и добри практики в управлението на минната промишленост.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-14 16:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"