2019.09.17
вторник
02:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Изтича срокът за справки пред НАП

Изтича срокът за справки пред НАП

Предприятията и самоосигуряващите се лица – платци на доходи на физически лица през 2018г., следва да подадат информация в Национална агенция за приходите за изплатените доходи и удържания данък в срок до 15 март 2019г.  Не се подава информация за доходи изплатени по трудови правоотношения. Информацията се подава в справка по образец.

Предприятията изплатили доходи на повече от 5 физически лица, представят справката само на електронен носител във формат и по ред, одобрен от изпълнителния директор на НАП.

При откриване на грешка в данните, предоставени за конкретно физическо лице след 15 март, задължените лица имат право да правят промени в данните в срок до 30 септември на годината, през която е предоставена информацията.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-14 16:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"