2019.09.17
вторник
02:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Изкърпват улици в Златица

Изкърпват улици в Златица

В Златица започна изкърпването на част от уличната мрежа в града. Най-големите дупки по главните улици ще бъдат запълнени. Очаква се предвиденият бюджет да стигне за около 2000 квадратни метра асфалтово покритие.

Предвидено е да бъдат изкърпени дупките по улиците „Софийско шосе“, „Медет“, „Велко Болчев“, „Владислав Варненчик“, „Бенковски“ и „Оборище“. Общият бюджет за тази дейност е в размер на 50 хил. лева.

Кметът на община Златица Магдалена Иванова сподели за „Средногорие Медия“, че очаква да бъдат изкърпени дупките по всички предвидени улици в рамките общо на 2 хил. квадратни метра.

На последната проведена сесия на ОбС-Златица беше дадено съгласие за кандидатстване по проект, с който, ако бъде спечелен, ще бъдат изцяло реновирани няколко улици в града.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-21 15:12
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"