2019.07.19
петък
12:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Илиан Тодоров ще председателства Регионален съвет за развитие

Илиан Тодоров ще председателства Регионален съвет за развитие

Илиан Тодоров ще председателства Регионалния съвет за развитие на Югозападен район в следващата половин година. Това съобщиха от пресцентъра на областната управа на Софийска област.

Областният управител Илиан Тодоров прие ротационното председателство на Регионалния съвет за развитие на Югозападния район за следващите шест месеца от областния управител на Благоевград Бисер Михайлов. По време на състоялото се заседание на Регионалния съвет на Югозападен район в гр. Сандански, беше представена уеб базирана платформа за достъп до обществена информация, централизирана

автоматизирана информационна система “Електронни обществени поръчки”, възможностите за устойчиво развитие на алтернативния туризъм и др.

За заместник председател на Регионалния съвет за развитие за периода 01.07.2019-31.12.2019 г. по предложение на Тодоров беше избран Васко Стоилков – кмет на гр. Сливница.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-07-12 15:32
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"