2019.04.19
петък
04:25
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Хората искат Средногорието да бъде една община, сочи анкета

Хората искат Средногорието да бъде една община, сочи анкета

В традиционната седмична анкета на „Средногорие Медия“ попитахме нашите потребители трябва ли съществуващите седем малки общини в Средногорието да бъдат окрупнени в една или две по-големи общини?

Огромно мнозинство от участниците в анкетата – 77%, споделят мнението, че е крайно време седемте малки общини да се окрупнят. 44% считат, че всичките общини от Средногорието трябва да бъдат една голяма община на тази територия. Други 33% са на мнение, че на територията на района трябва да има две големи общини.

Анкетираните, които считат, че няма нужда от промяна на статуквото и общините следва да останат така, както са в момента, са само 23%. Няма хора, които не могат да преценят.

В анкетата взеха доброволно участие 305 потребители. Анкетата показва предпочитанията на потребителите на «Средногорие Медия». Тя не е представителна. Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-09-14 19:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"