2019.09.17
вторник
02:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Хижа «Паскал» традиционно събра празнуващи

Хижа «Паскал» традиционно събра празнуващи

На 1 септември се състоя традиционният летен празник на хижа „Паскал”. Празникът беше организиран от Туристическо дружество „Паскал” с председател Ваня Сараджова.

На поляната пред хижата се събраха любители на планината. Традиционният празничен курбан беше приготвен от майстор Илия Гърков.

Ваня Сараджова приветства всички с „Добре дошли” и пожела приятни мигове сред природата. Тя използва възможността да благодари на фирмите, извършили ремонта на пътя до хижата. Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет и поръси всички за здраве.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-09-04 15:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"