2018.05.21
понеделник
17:31
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини

Гайдари поздравиха миньорите в "Дънди"

Гайдарският състав "Петко войвода" поздрави миньорите в "Дънди Прешъс Металс Челопеч" за техния професионален празник. Гайдарите изпълниха уникален поздрав към работещите в рудника като свириха както над земята пред входа на фабриката, така и на 600 метра под земята, в подземния трошачен комплекс. Изпълнението им беше предавано на живо през социалната мрежа "Фейсбук". То беше излъчено и пред присъстващите на националното честване на Деня на миньора, което по традиция се организира от Българската минно-геоложка камара в София.

Поздрав към служителите на "Дънди Прешъс Металс" отправи и Изп.-директор на компанията инж.Илия Гърков. Той им пожела здраве, щастие и отговорност при изпълнението на служебните си задължения за да продължават да осигуряват бъдещето за най-близките до тях хора.

"Дънди Прешъс Металс" получиха две награди - Награда за корпоративна социална отговорност за приноса им в археологическите разкопки край Крумовград и Награда за безопасност заради липсата на злополуки и травматизъм през миналата 2016 година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-08-19 12:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"