ФК „Средногорец 2016” спечели турнира „Купа Средногорие”

2018-07-03 15:44
 

На  30 юни, на стадиона в спортен комплекс „Мирково”, се проведе Вторият турнир по футбол за деца 2004 година „Купа Средногорие”. Организатори на турнира са община Мирково, община Златица, Областният съвет на БФС София област и ФК „Средногорец 2016”. В турнира взеха участие 6 отбора от областта - ФК „Средногорец 2016”, ФК „Пирдоп”, ФК „Спортист” - Своге, ФК „Рилец” - Говедарци, ФК „Ботев” – Ихтиман, и ФК „Бенковски” - Костенец.

Турнирът беше открит от заместник кмета на община Мирково Велко Лисев. Началото беше дадено с химна на Република България.

Момчета от отбора на домакините показаха една много стегната игра и успяха да победят всичките си съперници и заслужено взеха първото място в турнира. Освен първото място, ФК „Средногорец 2016” взе наградата за най-добър вратар, присъдена на Тодор Бабачев, и за голмайстор на турнира, връчена на Иван Костадинов. На второ и трето място се класираха съответно ФК „Рилец” – Говедарци, и ФК „Спортист” - Своге. Всички деца получиха медали и топки за участието си, а шампионите на турнира спечелиха и цял комплект екипи за игра, като награда от Областния съвет на БФС София област.

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"