2018.07.23
понеделник
18:28
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини

Елица Тодорова с лично постижение в Германия

Местната лекоатлетка Елица Тодорова взе участие в Европейски младежки олимпийски фестивал и се представи отлично като направи свое лично постижение. Състезанието се проведе от 23 до 29 юли в Гьор, Германия и събра над 1100 лекоатлети от 47 европейски държави. Повечето състезатели бяха участвали преди това в световното първенство и бяха на много високо ниво в леката атлетика.

Нашето момиче от „Средногорски атлет” Пирдоп показа отлична подготовка и способности. Елица премери сили с 23 други момичета в дисциплината 1500 метра и се пребори за осмото място във втория полуфинал като записа лично постижение с време 4 мин. и 47 сек. В крайното класиране тя се нареди на 15 място.

Треньорът й Ваньо Масларски сподели задоволството си от постижението на неговата възпитаничка. Той сподели още, че зад този успех стоят както усилията и тренировките на Елица, така и помощта на спонсори. Масларски изказа благодарност на ръководството на „Аурубис България” за финансовата подкрепа и на кмета на община Челопеч Алекси Кесяков за предоставянето на х.Мургана за провеждането на подготвителния лагер-сбор  на Елица Тодорова и Александър Янчев преди голямото състезание.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-08-09 11:00
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"