2018.01.24
сряда
11:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
Местни и регионални новини
Еленка Герова стана почетен гражданин на Чавдар

Еленка Герова стана почетен гражданин на Чавдар

Еленка Герова от Чавдар беше удостоена със званието почетен гражданин на селото. Това стана на извънредно тържествено заседание на ОбС-Чавдар, провело се на 8 ноември, Архангеловден, в църквата в село Чавдар.

Заслужилият църковен деятел Еленка Герова беше удостоена с титлата след решение на общинските съветници. За дългогодишния си принос в църковното дело и духовното развитие в общината, тя получи диплом, почетна грамота и 500 лв. На церемонията по награждаването присъстваха кметът на общината Пенчо Геров, председателят на Общинския съвет Александра Мутафчийска, общинските съветници, общински служители, църковни деятели, граждани.

С благодарност за оказаното внимание Еленка Герова прие високото отличие и признание. Тя прие поздравленията на общинското ръководство и на своите приятели.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-11-13 14:51
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"