2019.04.19
петък
04:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Елаците-Мед» станаха втори на спартакиада

«Елаците-Мед» станаха втори на спартакиада

Индустриалните федерации на КНСБ се обединиха в името на спорта и организираха първата Открита спартакиада на индустриалните работници.

Събитието събра 340 индустриални работници в дните между 8 и 12 септември в к.к. Албена, а участниците се състезаваха в 12 спортни дисциплини: минифутбол, плажен волейбол, стрийтбол, теглене на въже, дартс, бридж, шахмат, тенис на маса, спортна табла, петанк, плажна борба и вдигане на пудовка.

Отборът на „Елаците-Мед” се пребори за второто място със 104 т. с лидерство в плажен волейбол, плажна борба, бридж и вдигане на пудовка. „Мини Марица-изток” спечели трофея в комплексното класиране със 115 точки.

Участието на отбора на „Елаците-Мед“ АД е в подкрепа на политиката на синдикатите, която активно развива аматьорския спорт и популяризира идеята за спортуване в свободното време, като важно и необходимо средство в борбата срещу стреса на работното място и заседналия начин на живот.

В оспорваната надпревара участваха отборите на „Аркус”, „Асарел Медет”, „Горубсо Мадан”, „Дънди Прешъс Металс Челопеч”, „Елаците-Мед”, „Рупите”, община Стара Загора, „Солвей Соди”, „Мини Марица-изток”, СО „Агрополихим”.

Ръководствата на синдикалните федерации – организатори на турнира, връчиха отличията на победителите в спартакиадата. Те изразиха задоволство от успешното обединение на индустриалните синдикати на КНСБ в подкрепа на работническия спорт и пожелаха още по-успешно издание на събитието догодина.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-14 19:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"