2019.07.22
понеделник
01:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Елаците-Мед“ представи лятна Стажантска програма-2019

„Елаците-Мед“ представи лятна Стажантска програма-2019

„Елаците-Мед“ представиха новата си лятна стажантска програма за 2019 година. На 14 март в кариерния център на МГУ „Св. Иван Рилски“ беше представена новата лятна стажантска програма на дружеството. Университетът е дългогодишен партньор в подготовката и осигуряването на висококвалифицирани специалисти за нуждите на компанията.

Стажантската програма предлага възможности бъдещите стажанти да работят в реална работна среда с най-съвременни технологии и  под ръководството на опитни наставници.Стажът е три месеца – юли, август и септември и ще се проведе на двете работни площадки на дружеството. Стажуващите ще получат възможността да работят с иновативни технологии в мотивиран екип. Дружеството предлага на стажантите трудов договор, осигурява служебен транспорт, храна и настаняване в общежитие за стажантите в гр. Етрополе.

На 12 и 13 март„Елаците-Мед“ представи лятната стажантска програма и в „Национални дни на кариерата“, които се проведоха в НДК с участието на пред представители на различни висши учебни заведения в София.

Дружеството участва за пореден път в този важен кариерен форум. Компанията предлага на младите хора възможности за кариерно развитие за най-успешно представилите се. До момента от досегашните стажанти в дружеството са назначени над 40 души.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-15 17:03
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"