2019.05.22
сряда
09:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Елаците-Мед» и «Геотехмин» наградиха ученици от Пирдоп

«Елаците-Мед» и «Геотехмин» наградиха ученици от Пирдоп

Представители на „Елаците-Мед” и „Геотехмин” посетиха СУ „Саво Савов” и Професионална гимназия по механоелектротехника, за да връчат награди на победителите в ученическия конкурс „140 години Свобода. Героите и събитията от моя роден край“.

С официална церемония в СУ „Саво Савов” беше обявен финалът на конкурса. Диана Марини – експерт „Връзки с обществеността“ в „Геотехмин”, поздрави участниците от името на компанията и връчи на победителите награди и грамоти. В категорията за рисунка сред участниците от 5 до 7 клас първото място зае Радина Георгиева. При по-големите бяха присъдени две първи места – на Василена Петканска и Добри Димитров. За писмена творба при малката възрастова група първата награда получи Йоана Василева, а при участниците от 8 до 12 клас най-добро се оказа есето на Йоана Дуракова. Училището получи лаптоп и мултифункционално устройство.

В ПГМЕ също се състоя награждаване на участниците в конкурса, които са представили най-добри творби за освобождението на България и героите от родния край. Почетното първо място зае есето на Христомир Раев. Професионалната гимназия получи от компаниите организатори лаптоп и мултифункционално устройство.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-13 17:22
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"