2019.08.22
четвъртък
21:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Доброволци от Пирдоп се включиха в кампанията „Дарете час”

Доброволци от Пирдоп се включиха в кампанията „Дарете час”

Доброволци от Пирдоп се включиха в националната кампания „Дарете час 2014”, която тази година се провежда под мотото „Добрите дела на светло”.

Фокусът е върху хилядите доброволци в България, които в повечето случаи остават в сянка. Техните добри дела са най-различни, оказват влияние върху широк кръг от хора, помагат за промяната в десетки населени места, но остават извън интереса на медиите и обществеността. Много често в пълна анонимност живеят и хората, на които доброволците помагат – такива в неравностойно положение, в риск, в бедност, с увреждания.

8 пирдопски доброволци – ученици към читалищната библиотека на читалище «Напредък» в града, придружени от свои приятели направиха доброволческа акция за Дома за медико-социални грижи в Златица. Те дариха играчки за малките възпитаници на дома, четоха им приказки и ги забавляваха.

Кампанията ще продължи през цялата следваща седмица. На 5-ти декември ще бъде отбелязан и Деня на доброволеца.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2014-11-21 16:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"