2019.04.20
събота
16:20
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца от Златица с тържество за доброто

Деца от Златица с тържество за доброто

Децата от група „Бонбон” към ДГ „Вяра, Надежда, Любов” изнесоха спектакъл пред своите родители и близки.

Възпитаниците на Димитринка Стоянова и Христина Русекова бяха подготвили спектакъла „Приказна въртележка на доброто”, за да зарадват своята публика и да покажат какво са научили и как са работили през учебната година.

Малчуганите се превъплатиха в приказни герои и представиха нов съвременен прочит на известни приказки. В тяхното представление и отрицателните герои бяха добри. Децата рецитираха, пяха, танцуваха и разиграха приказките „Дядо и ряпа”, „Червената шапчица”, „Снежанка и седемте джуджета” и други. Купонът премина с преплитането на много приказки в един спектакъл. Те показаха талант в танцовото изкуство и под ръководството на Събина Делова играха български народни танци. Представлението беше своеобразен мюзикъл, в който децата играха и спортни танци под ръководството на Стойчо Соколов. Показаха и умения по английски език, като пяха под ръководството на Миглена Джежова.

Бурните аплодисменти съпътстваха всяко изпълнение. В края на тържеството децата получиха подаръци от кръстника на групата Иван Велин.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-16 17:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"