2019.05.22
сряда
09:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца от района спортуваха в Челопеч

Деца от района спортуваха в Челопеч

Малчугани от детските градини в района на Средногорието спортуваха в Челопеч.

По покана на детска градина „Ханс Кристиян Андерсен” в Челопеч - в местността Корминеш край селото, се събраха множество деца от региона на организирания спортен празник. Той се организира за пета поредна година от детското заведение в Челопеч, под патронажа на кмета Алекси Кесяков и със съдействието на общината. Събитието беше открито от директора Лушка Бързакова. Тя поздрави малчуганите и им пожела успех. Приветствие отправи и представителят на общината Жана Центовская. Водещ на празника беше Невелина Сараджова. Малките мажоретки от детската градина в Челопеч откриха надпреварата с техния ефектен танц. Прозвуча и химнът на детската градина.

В спортната инициатива взеха участие десетки деца от ДГ „Българче” - с. Антон, ДГ „Пека и Карло Чоконяни” - гр. Пирдоп, ДГ „Невена Генчева” - гр. Пирдоп, ДГ „Вяра, Надежда, Любов” - гр. Златица, ДГ „Слънце” - гр. Златица, ДГ „Щастливо детство” - с. Чавдар, ДГ „Дора Габе” -  с. Мирково, както и домакините от ДГ „Ханс Кристиян Андерсен” и подготвителната група към ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”.

Децата се състезаваха в няколко спортни дисциплини, разделени на групи според изтеглен жребий. След края на надпреварата всички отбори бяха победители и получиха почерпка, много лакомства и играчки, осигурени от община Челопеч.

Спортният празник протече с приповдигнато настроение и спортен дух.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-18 18:05
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"