Ден на траур обявиха от МС

 

Днес – 24 ноември, бе обявен за ден на траур. Това стана, след като Министерският съвет прие решение, с което обяви 24 ноември 2021 г. за Ден на национален траур в памет на българските и македонски жертви, загинали при пожар и катастрофа с автобус през последните два дни. В двата инцидента загинаха общо 55 човека. В западната ни съседка е обявен тридневен траур.

Правителството изказа своите съболезнования на близките на загиналите. В тяхна памет националните флагове на всички държавни институции бяха свалени наполовина. В знак на съпричастност, към тях се присъединиха и множество местни институции и други учреждения.

 

Публикувана на: 2021-11-24
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"