2019.05.22
сряда
09:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Дънди Прешъс Металс Челопеч» проведе празник за децата

«Дънди Прешъс Металс Челопеч» проведе празник за децата

За поредна година «Дънди Прешъс Металс Челопеч» отбеляза международния ден на детето със своите служители, партньори и техните деца. С музика, игри и настроение компанията зарадва децата на своите служители. Празникът се състоя в съботния ден на 9 юни в парк „Корминеш” край Челопеч и беше организиран от рудничната компания със съдействието на община Челопеч.

Освен любимите за децата рисунки на лице и арт работилница, компанията организира различни приключенски игри за ловкост и сръчност. В игрите - индивидуално и в отбори, децата показаха умения за скачане с чували, хващане на балони с клещи, танци и други забавни игри. В игрите активно се включиха и родители.

С организирането на този празник  дружеството за пореден път показва отговорността си към своите служители и семействата им.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-11 16:42
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"