2018.11.14
сряда
07:42
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Членове на БМЧК – Пирдоп посетиха Дом за хора със сетивни нарушения

Членове на БМЧК – Пирдоп посетиха Дом за хора със сетивни нарушения

На 5 декември членове на Българския младежки червен кръст към СУ „Саво Савов” – гр. Пирдоп уважиха с присъствие и подаръци домуващите в Дом за хора със сетивни нарушения в града.

Инициативата беше на младежите и техния ръководител Пенка Карамихова по повод Международния ден на доброволчеството. Към групата се присъедини и член на Червения кръст от Пирдоп – Мария Ушанова.

Младите червенокръстци гостуваха на домуващите възрастни хора и засвидетелстваха уважение и внимание. Те бяха поздравени от децата с песни и пожелания за здраве. Поздравителния адрес от гостите прие социалният работник в дома Марияна Димитрова. Потребителите на социалната услуга благодариха за оказаното внимание и на свой ред поздравиха своите посетители с песни и стихове.

В знак на внимание младежите червенокръстци почерпиха с бонбони и плодове.

Гости и домакини се разделиха с обещанието за нови срещи.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-06 14:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"