2019.02.23
събота
20:03
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Читалището в Пирдоп обявява конкурси за есета и мартеници

Читалището в Пирдоп обявява конкурси за есета и мартеници

Читалище „Напредък” – гр. Пирдоп и библиотеката към читалището организират два конкурса по повод наближаващите мартенски празници.

По повод 1-ви март – Деня на Баба Марта, читалищната библиотека приканва желаещите да участват в конкурс за най-интересни и големи мартеници. Дава се възможност за участие и с живи мартеници. Срокът за предаване е 20 февруари.

По повод 3 март - Освобождението на България, се приканват ученици от пети до дванадесети клас да участват в конкурс за есе на тема "Освобождението, освободителите, ние свободни ли сме днес?". Есетата трябва да са на не повече от две печатни страници, а подзаглавието трябва да съдържа трите имена, училището, класа и телефон за връзка на участващия. Крайният срок за изпращане на творбите е 25 февруари.

От читалището са предвидили награди за победителите.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-08 15:36
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"