2019.09.17
вторник
02:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Частно лице дари книги на библиотеката в Мирково

Частно лице дари книги на библиотеката в Мирково

Днес библиотеката към Народно читалище „Христо Ботев” - с. Мирково, получи дарение.

За втора поредна година Неда Недислав Николова дарява безвъзмездно книги на мирковското читалище. Неда е само на дванадесет години и е най-младият дарител на библиотеката. Миналата година дарението е било предимно от детска литература, а тази година културната институция се обогати със световна литература. Неда Николова и баща й бяха посрещнати от Добринка Илиева – председател и библиотекар, и Спас Шутов – секретар на читалището. Те с радост приеха над 50 книги от различни жанрове. С разрешение на дарителите, заглавията, с които библиотеката вече разполага, ще бъдат предоставени на други библиотеки за обогатяване и на техния книжен фонд. Домакините благодариха на дарителя и използваха възможността да покажат и разкажат за хранилището, с което библиотеката разполага, и за книгите, които се съхраняват там. Читалищното ръководство разведе малката дарителка из сградния фонд на културната институция.

За направеното дарение ще бъде изготвен опис и протокол. 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-27 15:07
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"