2019.09.17
вторник
02:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
БМЧК-Пирдоп проведе обучение по първа помощ

БМЧК-Пирдоп проведе обучение по първа помощ

Във връзка със Световния ден на първата помощ, който се отбелязва всяка година през втората събота от месец септември, членове на Български младежки червен кръст – Пирдоп, проведоха демонстрация сред жители на Пирдоп и служители на местни фирми и институции.

Демонстрацията беше с обучителен характер. Младите червенокръстци и техният ръководител Пенка Карамихова демонстрираха оказване на първа долекарска помощ на пострадал при едни от най-честите наранявания и инциденти. Обучението за служители на общинската администрация и гражданите се състоя в центъра на града. Беше пояснено как се оказва помощ при рани и охлузвания на крайници, направа на превръзка, реакция при задавяне или кръвотечение от носа, първа помощ при ухапвания от змия, при изгаряния и други. Младежите поясниха на присъстващите граждани как да помогнат на човек в нужда до пристигане на лекарски екип.

Младите червенокръстци бяха подготвили и раздадоха тематични флайери и листовки.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-13 17:05
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"