2018.11.14
сряда
07:40
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Благотворителна вечер в Златица

Благотворителна вечер в Златица

На 5 декември в Златица се състоя благотворителна вечер. Събитието се проведе в малката зала на читалище „Христо Смирненски“ и беше организирано от интеракт клуба към СУ „Св. Паисий Хилендарски“.

На събитието присъстваха директорът на гимназиалното училище Нели Стефанова, директорът на АТПГ Величка Баланова, председателят на читалището Нели Михайлова, преподаватели, участници, родители и ученици.

В предверието на малката зала на читалището беше позиционирана благотворителна изложба. Средствата от продажбата на изложените картини, заедно със средствата от платения вход за вечерта, са предназначени за подпомагане на ученици със специални образователни потребности.

Благотворителната вечер събра разнородни изпълнения на ученици от училището – те пяха, рецитиха стихове, танцуваха, свириха и играха на сцената. Гост-участник във вечерта беше актьорът Кристиян Христов.

Благотворителното събитие събра 700 лева.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-06 14:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"