2018.11.14
сряда
07:38
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис» ще тества система за оповестяване

«Аурубис» ще тества система за оповестяване

„Аурубис България” ще проведе звукова проверка на системата си за оповестяване при аварии.

Във връзка със стартирането на проекта ЛАСО (Локална автоматизирана система за оповестяване) в компанията, на 5.12.2017 г. (вторник) и 6.12.2017 г. (сряда), ще се извърши техническа проверка на системата, съгласно приложения график.

Припомняме, че по линия на проекта и въз основа на детайлно проучване и разработено акустично планиране, през лятото на 2017 г. бяха монтирани 17 оповестителни сирени, съответно - 13 сирени на територията на „Аурубис България“ и по една за територията на язовир „Душанци“ , с. Душанци, гр. Пирдоп и гр. Златица.

От компанията предупреждават жителите на района, че 13-те теста на територията на завода ще се извършат на 5 декември за времето от 9:00 до 16:00 часа. Сигналите на територията на Община Златица ще се чуят сутринта на 6 декември от 9:00 до 9:30 часа, в Пирдоп ще се чуят от гимназиалното училище на същата дата от 10:00 до 10:30 часа, в Душанци ще бъдат активирани сигналите от кметството и от язовира съответно в 11:00 часа и в 11:30 часа.

По време на тестовете ще бъдат излъчени аварийни сигнали, предварително записани съобщения и гласови съобщения на живо.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-04 16:02
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"